Leer ons beter kennen

Over ons

Het Groot Gasthuis

In het middeleeuwse centrum van ’s Hertogenbosch ligt een 300 jaar oud herenhuis. Zeer centraal gelegen nl 3 minuten van de Markt en de Parade en vele leuke winkelstraten. De stad is bekend en beroemd door de schilder Jeroen Bosch of te wel Jheronimus Bosch.

De stad heeft een binnenwater genaamd “De Dieze” waar vaartochten op ondernomen kunnen worden. De vele pleintjes, achteraf straatjes en bezienswaardigheden zijn talloos en op markante punten vertellen “de Blauwe Engelen” u hier graag meer over, zij hebben stadsplattegronden, tips en weten de actuele evenementen en/of tentoonstellingen. De tentoonstelling in het Noord Brabants museum wordt regelmatig vernieuwd.

Centraal gelegen

Ook Carnaval, Bourgondisch Den Bosch en Open Monumentendag  staan weer op stapel. Groot Gasthuis is er klaar voor!!! Parkeerplaatsen zowel binnen en buiten zijn beschikbaar tegen betaling. Op de eerste verdieping 2x 2 slaapkamers voor 2 personen.

 De badkamer dient per 2 kamers gedeeld te worden. Op afspraak kan er ontbijt verzorgt worden in de grote eetkamer op de begane grond dit graag 24 uur van te voren reserveren.